lauantai 27. helmikuuta 2016

Raitasukat

 Hiukan oli outoa kutoo noilla 3:n puikoilla (tikuilla), kun oon jo useammat huovutettavat tumput kutonut noilla 8:n puikoilla. Vähän tuli sellanen hammastikku tunnelma mieleen. Mut hei...en edes katkassut 3:n puikkoa. :D Et saavutus sinällään.
Päätinpäs kutoa sit nämä turkkilaiset langat vihdoin sukiksi. Kun on tottunut kutomaan 7veikasta, niin tää tuntu todella pehmeeltä ja ohkaselta langalta. Pehmeyden tunne tosin katos tietyllä tapaa, kun piti niin tiuhaan kutoo, mut ihan hyvät tuli. Seuraavaks poitsu saa sit kokeilla näitä jalkaansa. Halusin selvittää, että pystyiskö poitsu näitä pitämään paljaassa jalassa, kun 7veikka kuulemma kutittaa. Itse kyl pidän 7veikkaa aina paljaassa jalassa, niinku tuo isäntäkin, mut poitsulla vissiin herkemmät jalat. Kudoin 14s/puikko, mut voi olla, että olis saanut olla 15 tai 16. Mahtuu nuo, se on jo kokeiltu ensimmäisen sukan jälkeen...mut on tiukemmat, kun normaalisti, kun kudon 7  veikasta 13s:lla.

1 kommentti:

  1. Teinpäs sit sukkiin uudet kärjet jo. :( Ei selvästikkään sovellu sukkalangaksi, kun heti meni puhki. Ja siis ne on jo ainakin viikon-pari olleet rikki. Harmittaa ihan sikana, koska poika olis tykännyt tuosta langasta tehdyistä sukista.

    VastaaPoista