maanantai 1. helmikuuta 2016

Jämälankapeitto

Siinä se nyt on, mun toinen jämälankapeittoni...hiukan pienempi, kuin edellinen, mutta ei paljoa. Ei tule tähän sänkyyn päiväpeitoksi, vaan levitettävään sohvaan tai sitten ihan vaan torkkupeitoksi. Työ edisty tosi nopsaa sen jälkeen, kun löysin yhden pahvilaatikon, jossa oli jämälankoja..sitä ennen aika meni odotteluun, että tulis jämälankoja, joita vois käyttää. Ikävä tulee torkkupeittojen virkkausta, kun se oli niin mukavaa puuhaa. Valitettava tosiasia vaan, että torkkupeitot syö melkoisesti lankaa, eikä niitä peittoja määräänsä enempää kukaan tarvi. Mut ihana oli tätä virkata. <3 Koko peitto on tehty ihan vaan pylväillä ja langanvaihdot tein taikasolmulla. Työn viimeisetelin virkkaamalla ympäriinä ihan vaan kiinteitä silmukoita kierroksen mustalla langalla.

2 kommenttia:

  1. Jopas onkin nätti peitto. Sama ongelma täälläkin, peittoja olis niin mukava virkata, vaan kun niitä on jo liikaakin valmiina =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olis, kun samalla vois katsoa vaikka telkkua...tai jutella. Se on sellasta hermoja lepuuttavaa puuhaa. :D Mulla olis tuolla virkkuulankaa ja pitäis alkaa virkkaamaan vissiin verhoja, mutta voi kuinka pelkkä ajatus jökkii...seuratappa ohjetta joka silmukalla...ja kun lankakin ohutta ja aika kovaa. Ei ihan iske..ja kun tarvis vielä 3 samanlaista verhokappaa...et siinä onkin sit tekemistä. No, onneks vielä voi tehdä sukkia ja lapasiakin. :D Jos vähän vielä vitkuttais niiden verhojen aloittamisen kanssa. Kaiken kukkuraks, en ole 100-varma, riittääkö tuo lanka edes. Et ihan kauheen korkeella ei ole motivaatio just nyt verhoihin.

      Poista