sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Villasukkia

 Näin näiden sukkien ohjeen facen jämälanka sivustolla 18pv ja päätin, että haluan tyttärelle tehdä jouluksi nämä....tytär tuli 20pv joulun viettoon tänne...ja sain valmiiksi. Hiukan otti sormiin, kun piti kiireellä kutoo, kun muitakin hommia oli vaikka kuinka tässä vaiheessa...mm.joululahjojen hankkimista. Mut jotku saattaa olla kiinnostuineita ohjeesta, niin noissa toistetaan 4 eri kierrosta.
1-3krs on 1nurin ja 4oikein. Sitten 4krs: nurin, langankierto, nosta yksi silmukka neulomatta puikolle, kudo oikein ja vedä nostettu silmukka neulotun yli, sitten 2 oikein yhteen ja langankierto. Näitä toistetaan. Tein sukat 48s:lla, eli 12/puikko, mutta ennen kuviota lisäsin 2 silmukkaa työhön, koska kuvio on jaollinen 5:llä silmukalla. Oli nopeaa kutoo tätä...tykkäsin.
Sitten ihan raitasukat/räsymattosukat sillä samalla raitalangalla, millä oon tehnyt ne vihreä kirjavat...nyt vaan siis valko kirjavat. 2 Kierrosta tein aina kirjavalla ja sit yhden kierroksen valkoisella. Tuli ihan ok:t. On kyl aika haasteellinen tää lanka, kun on niin voimakkaat värit. Ei ehkä paras valinta tuo valkoinen sukkiin, mutta kun se sattu olemaan käden ulottuvilla. Nää on 40-41 kokoa...ehkä 42 jalkaankin ok....pitää pistää poitsu kokeileen...eikä haittaa vaikka se pöllis nää samantien. :) Tyttärelle näitä eka meinasin, mut annoinkin sit noi ylemmät tyttärelle, joten nää jäi vapaaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti