keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Sukat pitkästä aikaa

 Läysin kaverin sivulta tämän resorin ja sain siihen ohjeen jo joitain kuukausia sitten ja päätin, että vielä tulee päivä, kun käytän sitä. :D Aikas kiva minusta tämä malli.
1-3:krs 1n, 3oik 4krs: 1nurin, lk, 3oik yhteen etukautta, lk. Ei edes vaikea...paitsi puisilla puikoilla toi 3 yhteen...niinhän siinä kävi, että yksi puikko on nyt vähemmän. :(
Joskus ostin tätä raitalankaa...mutta sitten en mistään löytänyt mitään mallia, missä olisin sit kuitenkaan ko.langasta tykännyt....tässä se nyt omasta mielestä menee ihan ok. Ja kyllä, tuolla on virhe....sekoittaa, kun raitalangassa oli vihreää ja tuota yksiväristä kudoin kans välillä, mut ei haittaa (ILME KYLLÄ) nämä tulee itselle. Hertsilei...räsymattosukat ovat tehneet sen, että siedän jopa virheitä omissa sukissa. :D Ennen olisin visusti purkanut. Mut joo...tulipa pitkääääääästä aikaa kudottua. Oon tuolla korttikeijun blogissa nyt ollut aktiivinen, tehden kortteja, saippuoita, betonitöitä jne. Eikai sitä joka saralla voi aktiivinen olla. :D Sukissa 2krs värillisellä langalla ja 1krs yksivärisellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti