sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Naisten sukat

 Tein itselleni siedätys-sukat...en siis itse tykkää lilasta. Tässä on kahta eri lilaa käytetty...toisen osti tytär ja isäntä mulle ja toisen sain ystävältä lahjaksi...lisäksi laitoin kahdelta nuorimmalta pojalta joululahjaksi saatua pinkkia ja itse valitsemaa mustaa....tälläset aika pirtsakat sukat niistä sit tuli....ja voin kertoa, että värien lisäksi siedätystä tuli myös siitä, että langat kokoajan solmussa ja siitä, että en tehnyt sukista samanlaisia, vaan raidat on miten sattuu...todelliset siedätys sukat siis. :D
Nämä Olgasukat menivät netti-ystävälle ylläriksi. Lila lanka oli häneltä saatua, jota löytyy myös ylemmistä sukista...ja sitten mustaa. Olga sukat siis tehdään näin:
Jokaiselle puikolle 14s. Kudo ensimmäisenä 2 krs ihan nurjaa, jotta varsi ei kiertyisi rullalle. Sit kuvioneuletta: 2s yhteen takakautta, 4s oik, lk, 2s oik, lk, 4s oik, 2yht normaalisti. Tätä koko kierros. Sit kierros oikeaa ja taas kuvioneuletta kierros ja taas oikeaa. Helppoa ku mikä. viimeiselle kierroksella ennen nilkan resosia jätä tekemättä langankierrot, jolloin silmukkamäärä pienenee 12s/puikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti