perjantai 25. joulukuuta 2020

Vuosi 2020

 On ollut piiiitkään hiljaiselo tällä puolella...en ole päivitellyt tekemisiäni. Kaikkia tehtyjä juttuja en enää edes läydä, mutta olen tehnyt paljon vauvan vaatteita 0-1v, kun sain ihanan lapsenlapsen. Näissä vaan osa vauva juttuja...sukkia lapasia tein enemmänkin, muuta jaanpas nyt osan luoten teidän kanssa. Ohjeet näihin oon läytänyt netista, poikkeuksena osa noista kirjoneule sukista, joiden ohjeet ovat löutyneet Jonsukat kirjasta. 

Tein oikeasti ensimmäiset kirjoneule sukkani aika tarkkaan vuosi sitten. Ensimmäiset aikuiset sukat, on tuolla yläpuolella olevassa kuvassa ylhäällä  oikealla. Ne meni esikoiselleni. Seuraavaksi tein tuolla ylhäällä keskellä olevat sukat nuoremmalle tyttärelleni. Sitten tuli tehtyä paljon erilaisia sukkia...täällä nyt osa niistä. 
Tässä alemmassa, 9:n kuvan sarjassa viimeisten ehkä 2kk aikana tehdyt sukat Jonnan ohjeilla...hiukan muokaten, mm varpaiden tehosteraidat osasta pois. Ja kantapäät tehty niinku nyt oon vuosia tehnyt. Ja teräosaan naisille laitan 12x12s. Alhaalla, vasemmalla oleviib sukkien teräosaan laitoin myös tutut 13x13s, kun annoin nuoren miehen jalkaan, kuopukselleni. Yhdet noista sukista tein muiden sukkien perusteella, kuvista silmukoita laskien. Viime vuotisia kuvia ei enää ole tallessa, mutta tällästä minun käsityö rintamalla tänään. Ohjeita en valitettavasti voi laittaa, koska niiden suunnittelija on moisen kieltänyt, mutta josko kuvista olis jotain iloa edes. En kyllä sit noiden myiden neuleiden ohkeita enää edes muista, mistä olen löytänyt...jostain googlen syövereistä. Josko välillä muistais tännekkin jotain laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti