torstai 26. tammikuuta 2017

Kämmekkäät

 Teinpäs itselle Mörri langasta kämmekkäät...vai sanottaisko, että tuli itselle kämmekkäät, kun puikkosuositus oli 4,5-5 ja mä luulin kutovani 4:n puikoilla, mutta ne olikin 3,5. Tuli mukavan kiinteet, jotka tukee mun usein kipeytyvä kättäkin. :D Eli sattuman johdosta tei itselle kämmekkäät....en olis varmaan valkoisella itselle edes tehnyt, mut kiva näin.Mulla ranteesta vähän kutiaa, kun ei oo tottunut pitämään tälläsiä...mut jos en totu, niin laitan katkastut puuvillahnskat alle.
Sit tein seiskaveikasta kahdet kämmekkäät lisää...nää lähetän mun sukuaistytölle(aikuiselle naiselle), ku on usein puhunut, että kämmekkäät olis kivat töissä. Joskus vaan on kiva yllättää tuttuja! :D Tein nämä tälläsellä omastapäästä otetulla
OHJEELLA:
10x4 silmukkaa ja niitä 25krs. Sit 18krs sileetä, jonka jälkeen 7:n silmukan pituinen peukun kohta. Sit tein 13krs sileää, 5krs 2o2n ja sit päättelin kutoen nurjana aina sen silmukan, jonka yli päätin. Hmm...oisko voinut vaikeemmin selittää tuon...Nurin päätellen siis. Peukkuun tuli kaiken kaikkiaan 19s...ja kierroksia 13 sit nurin päätellen peukkukin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti