maanantai 27. kesäkuuta 2016

Tyytyväinen


Siinä ne nyt on käytössä noi tumman vihreät korit. Tykkään niistä. <3 Vessan kori meni just eikä melkein tuonne perukoneen ja seinän väliin ja isännän salmiakit mahtu hyvin tuohon pyöreeseen koriin. :) Väritkin kohdillaan näissä kuvissa aikas hyvin jo. Kannatti virkata. :D

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kude koreja

Harmittavasti kuvien väri taas heittää...nämä on meinaan virkattu limen vihreästä ontelokuteesta. Noi tummanvihreät nauhat on edellisistä koreistä jäänyttä kudetta. Kaikki meni, molemmista väreistä. Kyllä nyt on kude kippoja...vielä kun joskus sit keksin niille sopivaa käyttöä. :D Kiva oli noita virkata, vaikka toki aika rankkaa kädelle, kun 6:n koukulla virkkasin, Noilla ruseteilla ei ole mitään muuta tarkoitusta, kun olla koristeena. :D

Juhannus virkkausta

 Virkkasinpas suorakaiteen muotoisen korin vessan lattialle, pesuaineille. Ja siitähän tuli ihan kiva, vaikken sitä olekkaan vienyt vielä tulevalle paikalleen, mutta hyvälle näyttää. Pienemmän pyören korin tein, koska kudetta vielä oli. Tein nämä ontelokuteella ja ilo meni aikaslailla näihin kahteen koriin. Pienen pieni nättönen jäi, josta voin tehdä vaikka rusetteja kenties tuleviin limen vihreisiin koreihin. Nämä korit ovat oikeesti tumman vihreitä ja tuo rusetti on limen vihreä, eli värit heittää kuvassa aika paljon.
Aikasemmin tein nämä tiskirätit, unohdin vaan ne kuvata. Oisko viikko sitten, kun tein noi. :)
Löysin vielä yhden tiskirätteihin ostamani  langan, joten tein yhden rätin lisää. Lankaa jäi just niin vähän tai paljon, että sain työn pääteltyä, että aikas hyvin. :D Näiden jälkeen teinkis sit sämpylöitä ja lättyjä...mukava juhannus! :D Ja betonitöitäkin tein, mutta niiden kuvat toisessa blogissani. (korttikeijun blogissani):

torstai 23. kesäkuuta 2016

Raitasukat

Pitkästä aikaa otin sukkalankaa esiin ja kudoin seiskaveikan raitalangalla sukat. Pientä vaikeutta tuotti puikot, kun kudoin 3,5:n puikoilla, kun ennen aina 4:lla. Noilla isommilla tiesin ulkoa just, montako kierrosta tarvin sukkiini, mutta nyt olin hiukan pihalla...mut sain sukat kuitenkin valmiiksi. En täsmännyt raitoja...jääpä näin isompi jämis nöttönen, vaikken tiedäkkään, mitä jämistyötä alkaisin seuraavaksi tekemään. Enkä en ainakaan peittoa, koska niitä on jo 2 isoa. :)