torstai 27. elokuuta 2015

Räsymattosukat


Tässä nämä isännän räsymattosukat on....ne on niiiiiiiin mun väriset. Ja ainut syy, miks tein niistä isännälle oli se, että kun mun kaapissa on jo niin paljon villasukkia+ toisessa kaapissa pusseissa käyttämättömiä vielä lisäksi. Mä saattaisin saada ainakin varret noista itselle, jos teräosan tekis mustalla....ja voin kertoo, et sellaset polttelee. On mulla yhdet sukat käytössä tuosta raitalangasta...pelkästään siitä....mut siitä tuli niin kiva mustan kans. Mulle tuli sukista mieleen ihan täytelakut...namskis. Paitsi etten saa sellasia enää koskaan syödä, ellei joku ala tekemään niitä gluteenittomina. Mut joo...näistä sukista tykkään...paljon! Ehkä mun pitää ne haaveilemani sukat ja varret tehdä jollekkin omista pojista...vaikka ne kyl pitää tosi harvoin villasukkia, kun mulla taas on villasukat aina jalassa, ellei oo niin lämmin, että kuljen avojaloin. Hyödyllisemmät ne sukat kuitenkin miesten koossa olis....kun mä en oikeesti tarvis uusia. Jos odotan jotain ihanaa uutta mallia ja sit teen vasta itselle sukkia...siihen asti muille...huoh! Rankkaa, kun tykkään kutoo naisten sukkia ja sit se on itseltä yritettävä kieltää. Neuloosista selvästi kärsin. :D Isännälläkin nyt 3:t uudet sukat korkkaamatta. Kukahan mun pojista suostuis pitämään villasukkia....hih-hii! (kai nyt joku?!?) Voihan neuloosi!

Räsymattosukat


No siis joo...en ees sano täällä blogissa, minkä annoin sukille nimeksi...mut siis....aika näköiset. Toi vihree on oikeesti limenvihreä....aikaslailla samaa väriä, kun tuo sukkien alla oleva viltti....mut kuvatessa sit värit taas vääristy. Aikas kamalat tuli...mietin kokoajan kun kudoin, et teenkö nää oikeesti valmiiks....ja näköjään tein. Sit taas musta noi raidat ei erotu sukista todellakaan ihan noin selvästi....johtuu varmaan siitä, kun pohjaväri tosiaan on tuollanen viltin värinen, mut toi sen päällä olevat sukat vaan tuli kuvassa noin vaaleeks. Vähän pelkäsin meinaan kuvatessa, että erottuuko koko sukkia. Mut kyl mä näitä aion pitää...ehkä... joskus! Mulla on kyl kaapissa aikas monet sukat odottamassa käyttöön ottoa....mut niin on kyl käytössäkin olevia sukkia PALJON...just pesin tusinan verran omia villasukkia ja voin kertoo, että kaapissa on varmasti ainakin samanverran vielä...ellei enemmänkin käytössä. Ja tosiaan monet on vielä korkkaamatta...mut korkkaamattomia oon sit aina välillä antanut tyttärille tai yllättänyt jonkun. Ja eihän koskaan voi tietää, kauanko sormet kestää käsitöiden tekoa. Mut koska tuota raitalankaa jäi 2 tuollasta nöttöstö, niin tein niistä vielä isännälle sukat yhdistettynä mustaan....niistä tuli ihan mun väriset....harmi, kun ne ei oo mun. Lataanpas tänne nekin sukat samantien.

Miesten sukat



Että liila tai mikä lie violetti voikin olla vaikeasti kuvattavia...aina väri on väärä. Otin sukista kuvan yhdessä ja erikseen. Molemmissa sukissa käytetty samoja kahta lankaa....eli onko noi raitaset sitten räsymattosukat, kun on aina 2 kierrosta yhdellä langalla. Itse en tykkää ko.väristä, mutta se on vävykokelaan lemppariväri, joten teinpäs sille sukkia, ettei aina tarvi pölliä mun tyttären sukkia jalkaansa. :D Mä luulen, et hetkeen en edes katso tuon värisiin lankoihin.

perjantai 21. elokuuta 2015

Räsymattosukat

Nyt sain kunnon räsymattosukat. :D Näistä mä tykkään!!! Nämä oikeesti näyttää räsymattosukilta. Nämä kun on isännän jalkaan tehty, niin väkisin tulee mieleen, että minkähänlaiset nää olis lasten koossa....mut kun ei ole tuota pientä väkeä...eikä lapsista kenellekkään edes tulossa, niin jätänpä kokeilematta. Mut kivat kyllä on. Pitääpä katsoa, teenkö "samanlaiset" toiset, vai koitanko jotain muuta väriyhdistelmää.

Vale räsymattosukat


Mun piti tehdä räsymattosukkia, mut sit ihmettelin, että miksei tuu raitoja....no eikai tuu, kun kumpikaan ei ollut raitalankaa. Toi vihreä oli polkkaa ja tuo toinen...en muista mitä....jotain tiikerilankaa, seiskaveikan. Oisko sekin sit polkkaa tms. En muista ja siinä ei ollut paperia jäljellä, kun oon aikasemmin kutonut siitä itselle lyhytvartiset sukat. Koko kutomisenajan mietin, et onks nää kaameet va ihan kaameet vaiko ok. En kyl oikein tiedä vieläkään....mut nää on selvästi röllit, yhtä sekavaa ku röllimetsässä. O_O En määkään ymmärrä tuota lausetta, muuta rölli nimi nyt vaan tuli mieleen näitä kutoessa. Sit kun kuvasin, niin huomasin, että onhan tuossa vähän niinku raidan tynkää, mut ei näitä kyllä räsymatosukiksi voi sanoa,

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Räsymattosukat


Facen voihan villasukka sivustolla pyöri räsymattosukkia, niin pitihän minunkin sellasia kokeilla. Yläkuvasta näkyy, millä seiskaveikan raitalangoilla itse kudoin sukat. Elikkäs ideana käyttää kahta raitalankaa sukkiin. Tein samalla langalla aina 2krs ja sit vaihdoin. Ihan kivat tuli. Tein keristä samantien 2 paria sukkia.

Kukkasia

Tokmannilla oli tällänen hilelanka 5e 5 kerää, niin pitihän ne ostaa, että pääsen näkemään, millasia kukkasia niistä saa...ja aikas kivoja tuli. :D

tiistai 4. elokuuta 2015

Ruusukkeita

Teinpäs vaihteeks kukkasia...akryylilanka tällä kertaa vuorossa...musta hopeita kukkasia, jotka kyl näyttää livenä kauniimmilta, mut joo...tuli taas kukkasia. On mulla yks isoäidin neliökin virkattuna, mutta tarvis jonkun tyynyt, mihin sen ompelis...tai keksiä jotain muuta siitä...mut kuvaan sen vasta, kun keksin sille ensin jonkin käytön. Muuten päivä onkin mennyt ihme kasoja siistiessä ja sängyn alusia kontatessa...ja se homma jatkuu edelleen ja kun saan siivoukset paremmalle mallille, niin sit varmaan pitäis jotain leipoa. Mut TOIVON, että siivousinto säilyis vielä muutaman päivän. Suihkun jälkeen oli kiva vähän virkata, hiusten kuivumista odotellessa. Osa kukkasista on virkattu eilen...mut eiköhän tässä pikkuhiljaa vois hipsiä nukkumaan. (ps.Lanka on S NAKO Boutique moonlight)

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tyynyn päällinen

Virkkasinpas 2 isoa isoäidin neliötä ja ompelin ne viininpunaisten tyynyjen päälle. Uutta kivaa ilmettä. :D Värit livenä kauniimmat...ehkä niitä vois kuvata poltetun orenssiksi tai likaiseksi oranssiksi, viininpunaiseksi, petrooliksi ja sit kaunista vihreää ja pikkiriikkisen violettia. Livenä oikeeti kauniimmat värit, ainakin minun makuun, ku mitä kuva antaa ymmärtää.