keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Isoäidin kolmiohuivi

Tällänen isoäidin kolmiohuivi tälläkertaa. Lankaa tähän meni 500g ja jopa niin tarkkaan, että kahteen hapsuun tuli yhdet langat vähemmän kuin muihin, että riitti. Luonnnvalkoista hilelankaa oli 400g ja vihretävää monivärilankaa 100g....ja kuten sanoin, niin kaikki meni, Kyllähän tässä muutama päivä meni, mutta on mukavaa puuhaa virkata. :D Ehkä olis voinut olla hiukan paksumpi virkkuukoukku, sillä lopputulos oli aika jäykkä. Itsellä oli 4:n koukku...mut sillä oli mielekästä virkata.

Villasukat

Ihan perusvillasukat, jotka kudoin 3:lla eri värillä. Harmaan reunoissa on vaaleampaa harmaa aina kierros. En ymmärrä miksi näin vaivaa tehdä kolmella värillä, kun sitä ei kunnolla edes huomaa ja kun kolmella tehdessä langat menee jo niin kiitettävästi itsellä sekaisin. No, mut tälläset niistä tuli. Tämä kuva olis pitänyt olla ennen mustaa huivia, mutta olin unohtanut laittaa tämän kuvan tänne.

torstai 19. helmikuuta 2015

Isoäidin kolmiohuivi

Isoäidin musta hartiahuivi. Olen samalla ohjeella tehnyt huiveja ennenkin...todella helppo ohje. Lanka on Turkista tilattua hilelankaa....aikaslailla sain kulumaan tähän kaikki 4 kerää, eli 400g. Kierrokseen pariin, olis lanka vielä riittänyt, mutta en uskaltanut tehdä, kun piti saada hapsutkin. Itse tykkään, että huivissa on hapsuja, vaikka eihän ne toki pakollisia ole.
Isoäidin kolmiohuivi

torstai 5. helmikuuta 2015

Valepalmikkosukat

Tälläset valepalmikko raitasukat tällä kertaa. Normaalista poiketen teinkin kärkikavennuksen sädekavennuksen alkaen heti 3oikein yhteen jne...koska en halunnut mustan valepalmikkokierroksen perään heti mustaa kärkeä. Jos olisin normaalisti tehnyt sädekavennuksen alkaen 2 oikein yhteen kierroksesta, niin sukista olis tullut liian isot. Mielestäni on ihan hyvät näinkin. :D

tiistai 3. helmikuuta 2015

Tiskirätejä

Kasa tiskirättejä tehty Novitan Hanko langasta helmineuleella. Kudoin 30silmukalla noi rätit, poikkeuksena tuo hiukan jätti rätti, kun silmukoita tuli vahingossa liikaa. Tässä on meikäläiselle hetkeks rättejä. :D

Miesten sukat

Teinpäs sit isännälle sukat. Näyttää aika hassuilta johtuen siitä, että resori on 2o 2n ja samaa on jalkapöydän päällä. Onhan noi 45 kokoa, mutta silti ne näyttää aikas valtavilta. :D Ja siedätin taas itseä, eli en yrittänyt edes täsmätä noita raitoja. Lankana seiskaveikan raitaa.